خواص سير

سیر یک ماده غذایی قدیمی و آبا و اجدادی است که به عنوان چاشنی در تهیه انواع غذاها استفاده می شود و یکی از ترکیبات اصلی داروهای تجویز شده در طب سنتی است. این ماده غذایی هم خانواده پیاز بودن و با وجود اینکه بوی کمابیش نامطلوبی دارد اما یکی از پرمصرف ترین مواد غذایی در سرتاسر جهان است.
در دوران باستان سیر به عنوان یک چاشنی و طعم دهنده در تهیه غذاها استفاده می شود و همچنین از آن برای درمان بیماری ها و دور کردن جن و پری استفاده می کردند. اگرچه مورد آخر امروزه به تاریخ پیوسته و خرافات محسوب میشود اما در هر عصری از سیر برای از بین بردن انرژی های منفی و رسیدن به سلامتی بهره جسته اند. در این مطلب در خصوص خواص اصلی سیر و یک درمان جالب این ماده غذایی برای افرادی که دچار بیخوابی هستند صحبت می کنیم.

 

ارزش غذایی سیر
شاید جالب باشد بدانید که سیر یک ماده غذایی پرکالری است. به این ترتیب که کالری هر 100 گرم از آن می تواند تا 100 کیلوکالری برسد. با این حال از آنجایی که مردم میزان بسیار کمی از این ماده غذایی مفید را مصرف می کنند معمولا مشکلی در ایجاد اضافه وزن ایجاد نمی کند. علاوه بر این، سیر حاوی کربوهیدرات های پیچیده و پروتئین ها است که راندمان جسمی و روحی را بالا می برند. سیر همچنین دارای ویتامین های گروه B و مواد معدنی ضروری مانند سدیم، پتاسیم و منیزیم هست. با این حال خاصیت اصلی این ماده غذایی را به میزان بالای ترکیبات گوگردی آن مانند آلیسین نسبت می دهند.

خواص اصلی سیر
سیر به دلیل خواصی که دارد عنوان یکی از بهترین مواد غذایی در رژیم غذایی را به خود اختصاص داده است.این ماده غذایی یکی از مکمل های خوب برای تسکین و در مان انواع بیماری ها، اختلالات متابولیکی و مشکلات دستگاه تنفسی محسوب می شود.در واقع سیر سرشار از آنتی اکسیدان ها و ترکیبات ضدالتهابی است در نتیجه یکی از بهترین ها برای سلامت قلب و عروق می باشد.
مصرف منظم سیر باعث افزایش نرمی و انعطاف پذیری رگها می شود، مازاد چربی خون را دفع کرده و فشار خون را تنظیم می کند. این ماده غذایی جریان خون به سمت سلولهای بدن را بهبود داده و به پیشگیری از پیری زودهنگام کمک می کند. سیر خواص ضدباکتریایی و ضدعفونی کنندگی دارد تاجایی که حتی به میزان آنتی بیوتیک ها موثر عمل می کند. این ماده غذایی ادرارآور طبیعی است که با احتباس آب در بدن و التهاب بافت ها مقابله می کند. علاوه براین متخصصان به این نتیجه رسیده اند وزن افرادی که به طور منظم سیر مصرف می کنند کمتر از افرادی است که سیر نمی خورند.

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است
نظر دهید

آدرس پست الکترونیک شما در این سایت آشکار نخواهد شد.

URL شما نمایش داده خواهد شد.
بدعالی

درخواست بد!

پارامتر های درخواست شما نامعتبر است.

اگر این خطایی که شما دریافت کردید به وسیله کلیک کردن روی یک لینک در کنار این سایت به وجود آمده، لطفا آن را به عنوان یک لینک بد به مدیر گزارش نمایید.

برگشت به صفحه اول

Enable debugging to get additional information about this error.