بیایید با میوه ها به جنگ سرطان برویم.

   تنها با خوردن یک نوع غذا،نمی توان با سرطان مبارزه کرد ولی در صورت ترکیب چند ماده ی غذایی باهم و مصرف صحیح آنها،احتمال

  بروز آن را می توان کاهش داد.بهتر است حداقل در هر وعده ی غذایی،دو سوم خوراکمان شامل سبزی جات و غذاهای گیاهی و یک

  سوم آن از پروتین حیوانی باشد.این دستور غذایی یکی از جدیدترین ابزار مبارزه با سرطان است.

  میوه ها و سبزی جات رنگی:

  میوه ها و سبزیجات،سرشار از مواد مغذی ضدسرطان هستند.این مواد در میوه ها و سبزی جات پررنگ بیشتر است.مصرف این مواد

  برای کاهش وزن و مبارزه با بیماریها بسیار کمک کننده است.افزایش وزن یکی از فاکتورهای موثر در بروز انواع سرطان است.میوه های

  برگ سبز و رنگی از بروز انواع سرطان از جمله:سرطان روده ی بزرگ،مری،حنجره،کلیه و …جلوگیری می کنند.بهتر است روزانه حداقل

  پنج وعده غذا مصرف کنیم تا راهی به سوی سلامتی بیابیم.

  گوجه فرنگی:

  گوجه فرنگی یکی دیگر از مواد ضد سرطان و سرشار از لیکوپن است.لیکوپن رنگ دانه ای است که موجب قرمزی رنگ گوجه فرنگی

  می شود.البته علت دقیق ضد سرطان بودن آن معلوم نیست ولی مصرف مرتب گوجه فرنگی خطر ابتلا به انواع سرطان از جمله

  سرطان پروستات را کاهش می دهد.

  انگور:

  انگور و آب انگور دارای آنتی اکسیدان و ضد تورم هستند.به علت وجود انتی اکسیدان های قوی این میوه هم ضد سرطان است.

  چای سبز:

  چای به ویژه چای سبز،یک ماده ضد سرطان قوی است.بررسی های به عمل آمده در آزمایشگاه نشان گر این واقعیت است که چای

  سبز از پیش رفت سرطان های روده بزرگ،کبد و سینه،مثانه،معده و پانکراس می کاهد.البته این ماده تاثیر مشابهی روی بافت ریه و

  پوست نیز دارد.

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است
نظر دهید

آدرس پست الکترونیک شما در این سایت آشکار نخواهد شد.

URL شما نمایش داده خواهد شد.
بدعالی
This is a captcha-picture. It is used to prevent mass-access by robots.