همایش تجلیل از مبلغات برتر استانی

بسمه تعالی

 

به گزارش معاون فرهنگی حوزه علمیه ریحانه النبی (س) در مورخه 16/12/96 این حوزه مبارکه با همکاری مرکز خدمات و مرکز مدیریت خواهران استان کردستان اقدام به برگزاری همایشی با عنوان تجلیل از مبلغات و همسران روحانیون و همنشینی صمیمانه  طلاب و خانواده هایشان به صرف شام به مناسبت میلاد دخت نبی مکرم اسلام (ص) نمود .

در ابتدای این مراسم مدیر مرکز خدمات حجت الاسلام و المسلمین جناب آقای حسینی فر ضمن خوش آمد گویی به مدعوین و مهمانان به ایراد سخن پرداختند و در ادامه حجت الاسلام و المسلمین جناب آقای علی گلی  مشاور خانواده در زمینه پذیرش نکاتی را بیان کردند و در ادامه  از مبلغات برتر ضمن اهدا ء لوح تقدیر و جوایزی تقدیر به عمل آمد .

حجت الاسلام و المسلمین جناب آقای علی گلی سخنان خود را با تلاوت آیه ای از قرآن آغاز کردند و بیان داشتند که  « يَا أَيُّهَا النَّاسُ قَدْ جَاءَتْكُمْ مَوْعِظَةٌ مِنْ رَبِّكُمْ وَشِفَاءٌ لِمَا فِي الصُّدُورِ وَهُدًى وَرَحْمَةٌ لِلْمُؤْمِنِينَ»

در این آیه خطاب به همه مردم چه مومن و چه غیر مومن می فرماید یک تذکر و یادآوری است  درمان درد های روانی و روحی ما شفا فی ما صدور است کتاب حمایت و رحمت است اما چیزی را که ما در جامعه علمی و حاضر مطالعه می کنیم این است که این نسخه شفا از آن بهره برداری نمی شود آمار طلاق گویای این مطلب است مشکلات خانواده گویای این مطلب است و نداریم ما آن برنامه درمانی که از قرآن استفاده شده باشد حالا امشب انشاء الله اشاره می کنیم که از این کتاب شفا یک نسخه از آن بهره برداری کنیم .

بیماریهای روانی سخت ترین بیماری ها هستند آقا امیر المومنین (ع) می فرمایند : « از مشکلات و سختی ها نداری و فقر است و سخت تر از فقر بیماری جسمی است و سخت تر از آن مشکلات و بیماری های روانی است افراد تحمل ندارند اگر این ناراحتی ها به شدت و عمقش برسد زندگی را تحمل نمی کنند در زندگی و خانواده ما مسائل و مشکلاتی است که از این نسخه شفا باید استفاده کنیم بهره ببریم و درمان بگیریم چرا ما بیمار می شویم این مشکلات روحی و روانی از چیست ؟ خداوند تبارک و تعالی می فرماید : « و خلق الانسان ضعیف » ما کامل نیستیم ناقص هستیم خداوند تبارک و تعالی و اهل بیت (ع) معصوم هستند ما با نقص متولد می شویم با خلاء هایی متولد می شویم باید آن نقص ها را بشناسیم و مهمترین نقص و خلائی که ما داریم نیاز به محبت و پذیرش و حمایت است غالب دردها به همین برمی گردد .غالب مشکلات برمی گردد به این حمایت نشدن و محبت ندیدن و توجه ندیدن . دریافت به موقع و به اندازه با ثبات پذیرش ، محبت و حمایت درمان کننده این نقص و کمبود است . تک تک این کلمات جای خیلی صحبت کردن دارد همه ما بزرگ و کوچک دوست داریم که در این جامعه پذیرفته شویم اگر ما را طرد کنند به بیماری دچار می شویم . این ها نیاز ما است ما آن را می خواهیم ، بچه ها می خواهند . برادران یوسف می گفتند پدر ما یوسف را بیشتر از ما دوست دارد پس این محبت ببینید چقدر مهم است و این ما را در مسیری قرار می دهد که دو طرف دارد که هر دو طرف خطر دارد چه محبت زیاد باشد و چه محبت کم باشد هر دو خطر ناکند و مهمترین خطر در این زمینه بی معنایی است مثلا شخص می گوید هیچ کس من را نمی خواهد حتی خدا هم من را نمی خواهد . کسانی که تحقیر می شوند و به آنها محبت نمی شود احساس بی معنایی می کنند و کسانی که زیادی محبت گرفتند اعتماد زیاد دارند قدرت نه گفتن به دوستان را ندارند چون می ترسند که طرد شوند و انسان ها آنها را نپذیرند این ها خود شیفته می شوند و دچار وسواس فکری می شوند .

همین برخورد های ما با بچه ها نگاه ما را به دنیا و به خدا و به دیگران عوض می کند این دردها پشت ذهن ما جمع می شود که به زندگی ما جهت می دهد ما محتاج توجه هستیم و درمان آن این نیست که بگوییم شما الان به توجه و محبت نیاز دارید نه بلکه درمان آن خود شناسی است خداوند تبارک و تعالی در قرآن کریم در چند جا چند آیه را برای درمان این نقیصه و کمبود قرار داده است . خانواده ، فامیل ، دوستان ، آشنایان و حتی رهبران جامعه باید محبت داشته باشند امام علی (ع) به مالک اشتر می فرماید در قلبت باید نسبت به انسان ها چه مومن و چه غیر مومن محبت داشته باشی .

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است
نظر دهید

آدرس پست الکترونیک شما در این سایت آشکار نخواهد شد.

URL شما نمایش داده خواهد شد.
بدعالی
This is a captcha-picture. It is used to prevent mass-access by robots.