ریحانه
(حــوزه ریحـــانة النبی س ســــنـنـدج)
(حــوزه ریحـــانة النبی س ســــنـنـدج)
مواد اولیه:
گوشت گردن گوساله و گوسفند بدون استخوان |
يك كيلوگرم |
چربي گوسفند(دنبه) چرخ شده |
500 گرم |
پياز چرخ شده و بلغور گندم و برنج گرده يا نيمه |
300 گرم |
لوبيا سفيد و لوبيا چيتي و ماش و نخود |
200 گرم |
پودر جوز هندي |
سه قاشق غذاخوري |
پودر زنجبيل ، پودر هل |
يك قاشق غذاخوري |
فلفل سياه |
يك قاشق چايخوري |
روغن مايع |
10 قاشق غذاخوري |
نمك |
به ميزان لازم |
طرز تهيه:
اين غذا جزو اصليترين غذاهاي مشهد محسوب شده و بر سر سفره اغلب مشهديها به ويژه در مهمانيهاي آنها ديده ميشود.
ابتدا حبوبات را يك روز قبل خيس كرده و بعد آبپز ميكنيم پس از نرم شدن مواد آنها را مانند برنج آبكش ميكنيم. چربي گوسفند و پياز
چرخ شده را داخل ظرفي ميريزيم. گوشتها را با آنها ميجوشانيم تا كاملا پخته شود. سپس استخوانهاي گردن را از گوشت جدا
ميكنيم. حبوبات را داخل ظرف گوشت ريخته و مرتب هم ميزنيم تا زماني كه كاملا از هم باز شود و حالت خامي خود را از دست
بدهد. ادويهها، نمك، بلغور و برنج را با هم مخلوط كرده و به مواد اضافه ميكنيم و مجددا به مدت سه ساعت ميگذاريم بجوشد. بعد از
اينكه كاملا مواد پخت روغن را افزوده و آن را به مدت يك ساعت مانند برنج با دماي بسيار پايين به حالت دم ميگذاريم.
نسخه قابل چاپ | ورود نوشته شده توسط ریحانه در 1391/12/07 ساعت 11:55:00 ق.ظ . دنبال کردن نظرات این نوشته از طریق RSS 2.0. |