آش شله مشهدی

 

 مواد اولیه:

 گوشت گردن گوساله و گوسفند بدون استخوان

 يك كيلوگرم

 چربي گوسفند(دنبه) چرخ شده

 500 گرم

 پياز چرخ شده و بلغور گندم و برنج گرده يا نيمه

 300 گرم

 لوبيا سفيد و لوبيا چيتي و ماش و نخود

 200 گرم

 پودر جوز هندي

سه قاشق غذاخوري

پودر زنجبيل ، پودر هل

يك قاشق غذاخوري

فلفل سياه

يك قاشق چايخوري

روغن مايع

10 قاشق غذاخوري

نمك

به ميزان لازم

 
طرز تهيه:
اين غذا جزو اصلي‌ترين غذاهاي مشهد محسوب شده و بر سر سفره‌ اغلب مشهدي‌ها به ويژه در مهماني‌هاي آنها ديده مي‌شود.

ابتدا حبوبات را يك روز قبل خيس كرده و بعد آب‌پز مي‌كنيم پس از نرم شدن مواد آنها را مانند برنج آبكش مي‌كنيم. چربي گوسفند و پياز

چرخ شده را داخل ظرفي مي‌ريزيم. گوشت‌ها را با آنها مي‌جوشانيم تا كاملا پخته شود. سپس استخوان‌هاي گردن را از گوشت جدا

مي‌كنيم. حبوبات را داخل ظرف گوشت ريخته و مرتب هم مي‌زنيم تا زماني كه كاملا از هم باز شود و حالت خامي خود را از دست

بدهد. ادويه‌ها، نمك، بلغور و برنج را با هم مخلوط كرده و به مواد اضافه مي‌كنيم و مجددا به مدت سه ساعت مي‌گذاريم بجوشد. بعد از

اين‌كه كاملا مواد پخت روغن را افزوده و آن را به مدت يك ساعت مانند برنج با دماي بسيار پايين به حالت دم مي‌گذاريم.

 

 

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است
نظر دهید

آدرس پست الکترونیک شما در این سایت آشکار نخواهد شد.

URL شما نمایش داده خواهد شد.
بدعالی
This is a captcha-picture. It is used to prevent mass-access by robots.