آشپزی (روش تهیه خورش هویج)

 

 

                       روش تهیه خورش هویج:                                                                                                                     

 موادلازم : 


گوشت خورشتی یا مرغ= ۳۰۰ گرم
پیاز متوسط =۲ تا ۳ عدد
هویج= ۶ عدد متوسط
آلو بخارا =۸ عدد
آبلیمو= ۲ قاشق غذا خوری
شکر= در صورت تمایل
زعفران =به میزان دلخواه
زردچوبه و فلفل و نمک= به میزان لازم .

پیازها را خلالی کرده و سرخ می‌کنیم. بعد از طلایی شدن پیازها، زردچوبه را به آن اضافه کرده و در مرحله بعد گوشت یا مرغ را هم به آن اضافه می‌کنیم و می‌گذاریم با مقداری آب بپزد.

طرز تهیه:
پیازها را خلالی کرده و سرخ می‌کنیم. بعد از طلایی شدن پیازها، زردچوبه را به آن اضافه کرده و در مرحله بعد گوشت یا مرغ را هم به آن اضافه می‌کنیم و می‌گذاریم با مقداری آب بپزد.
آلوها را در آب سرد خیس کرده، داخل خورشت می‌ریزیم. سپس هویج‌ها را خلالی کرده و با مقدار کمی روغن تفت می‌دهیم. بعد از این‌که گوشت یا مرغ تقریباً پخته شد، نمک، فلفل و کمی زعفران را هم به آن اضافه می‌کنیم و می‌گذاریم خورشت بجوشد تا کاملاً جا بیافتد. در مرحله آخر آبلیمو و در صورت تمایل شکر را هم به آن اضافه می‌کنیم و می‌گذاریم تا بجوشد.

 

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است
نظر دهید

آدرس پست الکترونیک شما در این سایت آشکار نخواهد شد.

URL شما نمایش داده خواهد شد.
بدعالی

درخواست بد!

پارامتر های درخواست شما نامعتبر است.

اگر این خطایی که شما دریافت کردید به وسیله کلیک کردن روی یک لینک در کنار این سایت به وجود آمده، لطفا آن را به عنوان یک لینک بد به مدیر گزارش نمایید.

برگشت به صفحه اول

Enable debugging to get additional information about this error.