ریحانه
(حــوزه ریحـــانة النبی س ســــنـنـدج)
(حــوزه ریحـــانة النبی س ســــنـنـدج)
روش تهیه خورش هویج:
موادلازم :
گوشت خورشتی یا مرغ= ۳۰۰ گرم
پیاز متوسط =۲ تا ۳ عدد
هویج= ۶ عدد متوسط
آلو بخارا =۸ عدد
آبلیمو= ۲ قاشق غذا خوری
شکر= در صورت تمایل
زعفران =به میزان دلخواه
زردچوبه و فلفل و نمک= به میزان لازم .
پیازها را خلالی کرده و سرخ میکنیم. بعد از طلایی شدن پیازها، زردچوبه را به آن اضافه کرده و در مرحله بعد گوشت یا مرغ را هم به آن اضافه میکنیم و میگذاریم با مقداری آب بپزد.
طرز تهیه:
پیازها را خلالی کرده و سرخ میکنیم. بعد از طلایی شدن پیازها، زردچوبه را به آن اضافه کرده و در مرحله بعد گوشت یا مرغ را هم به آن اضافه میکنیم و میگذاریم با مقداری آب بپزد.
آلوها را در آب سرد خیس کرده، داخل خورشت میریزیم. سپس هویجها را خلالی کرده و با مقدار کمی روغن تفت میدهیم. بعد از اینکه گوشت یا مرغ تقریباً پخته شد، نمک، فلفل و کمی زعفران را هم به آن اضافه میکنیم و میگذاریم خورشت بجوشد تا کاملاً جا بیافتد. در مرحله آخر آبلیمو و در صورت تمایل شکر را هم به آن اضافه میکنیم و میگذاریم تا بجوشد.
نسخه قابل چاپ | ورود نوشته شده توسط ریحانه در 1391/11/26 ساعت 11:52:00 ق.ظ . دنبال کردن نظرات این نوشته از طریق RSS 2.0. |