امگا_3 چه فوایدی دارد؟

 

   امگا _3 چربی مفیدی است که نقش مهمی در کاهش لخته خون و حمله قلبی دارد.همچنین اسید های چرب امگا _3، چربی (

  کلسترول و تری گلیسیرید) خون را کاهش می دهد،فشار خون را تنظیم میکند،دردهای ناشی از بیماریهای التهابی مثل التهاب

  مفاصل را کنترل کرده و به درمان اختلالات رفتاری و افسردگی کمک می نماید.نکته مهم اینکه در رژیم غذایی ما،نسبت اسیدهای

  چرب امگا _3 و امگا _6 به هم خورده است زیرا ما از منابعی که امگا_3 دارند ، بسیار کمتر از غذاهایی که امگا_6 دارند ،استفاده

  میکنیم.امگا_3و امگا_6 از اسیدهای چرب غیر اشباع هستند که وقتی نسبت آنها مناسب باشد (حدودا امگا-3 ،4،تا 6 برابر امگا_3

  می توانند بهترین نقش را در بدن ایفا کنند.

  منابع امگا_3:تخم کتان ،گردو ،روغن کانولا،روغن سویا، سبزیهای برگ سبز تیره،ماهی های چرب مثل تن،ساردین،قباد،سالمون(

  ماهی آزاد) کپور،و قزل آلای دریایی و دیگر غذاهای دریایی مانند میگو (پوست ماهی هم سرشار از اسیدهای چرب امگا_3 است.

  منابع امگا_6 :بیش تر روغن های مایع که در قسمت چربی های غیر اشباع نام برده شد،امگا_6 دارند.

                             

                                 منبع:تغذیه در خانواده/انتشارات پیام نور

     

  

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است
نظر دهید

آدرس پست الکترونیک شما در این سایت آشکار نخواهد شد.

URL شما نمایش داده خواهد شد.
بدعالی
This is a captcha-picture. It is used to prevent mass-access by robots.