امگا_3 چه فوایدی دارد؟

 

   امگا _3 چربی مفیدی است که نقش مهمی در کاهش لخته خون و حمله قلبی دارد.همچنین اسید های چرب امگا _3، چربی (

  کلسترول و تری گلیسیرید) خون را کاهش می دهد،فشار خون را تنظیم میکند،دردهای ناشی از بیماریهای التهابی مثل التهاب

  مفاصل را کنترل کرده و به درمان اختلالات رفتاری و افسردگی کمک می نماید.نکته مهم اینکه در رژیم غذایی ما،نسبت اسیدهای

  چرب امگا _3 و امگا _6 به هم خورده است زیرا ما از منابعی که امگا_3 دارند ، بسیار کمتر از غذاهایی که امگا_6 دارند ،استفاده

  میکنیم.امگا_3و امگا_6 از اسیدهای چرب غیر اشباع هستند که وقتی نسبت آنها مناسب باشد (حدودا امگا-3 ،4،تا 6 برابر امگا_3

  می توانند بهترین نقش را در بدن ایفا کنند.

  منابع امگا_3:تخم کتان ،گردو ،روغن کانولا،روغن سویا، سبزیهای برگ سبز تیره،ماهی های چرب مثل تن،ساردین،قباد،سالمون(

  ماهی آزاد) کپور،و قزل آلای دریایی و دیگر غذاهای دریایی مانند میگو (پوست ماهی هم سرشار از اسیدهای چرب امگا_3 است.

  منابع امگا_6 :بیش تر روغن های مایع که در قسمت چربی های غیر اشباع نام برده شد،امگا_6 دارند.

                             

                                 منبع:تغذیه در خانواده/انتشارات پیام نور

     

  

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است
نظر دهید

آدرس پست الکترونیک شما در این سایت آشکار نخواهد شد.

URL شما نمایش داده خواهد شد.
بدعالی

درخواست بد!

پارامتر های درخواست شما نامعتبر است.

اگر این خطایی که شما دریافت کردید به وسیله کلیک کردن روی یک لینک در کنار این سایت به وجود آمده، لطفا آن را به عنوان یک لینک بد به مدیر گزارش نمایید.

برگشت به صفحه اول

Enable debugging to get additional information about this error.