ریحانه
(حــوزه ریحـــانة النبی س ســــنـنـدج)
(حــوزه ریحـــانة النبی س ســــنـنـدج)
امگا _3 چربی مفیدی است که نقش مهمی در کاهش لخته خون و حمله قلبی دارد.همچنین اسید های چرب امگا _3، چربی (
کلسترول و تری گلیسیرید) خون را کاهش می دهد،فشار خون را تنظیم میکند،دردهای ناشی از بیماریهای التهابی مثل التهاب
مفاصل را کنترل کرده و به درمان اختلالات رفتاری و افسردگی کمک می نماید.نکته مهم اینکه در رژیم غذایی ما،نسبت اسیدهای
چرب امگا _3 و امگا _6 به هم خورده است زیرا ما از منابعی که امگا_3 دارند ، بسیار کمتر از غذاهایی که امگا_6 دارند ،استفاده
میکنیم.امگا_3و امگا_6 از اسیدهای چرب غیر اشباع هستند که وقتی نسبت آنها مناسب باشد (حدودا امگا-3 ،4،تا 6 برابر امگا_3
می توانند بهترین نقش را در بدن ایفا کنند.
منابع امگا_3:تخم کتان ،گردو ،روغن کانولا،روغن سویا، سبزیهای برگ سبز تیره،ماهی های چرب مثل تن،ساردین،قباد،سالمون(
ماهی آزاد) کپور،و قزل آلای دریایی و دیگر غذاهای دریایی مانند میگو (پوست ماهی هم سرشار از اسیدهای چرب امگا_3 است.
منابع امگا_6 :بیش تر روغن های مایع که در قسمت چربی های غیر اشباع نام برده شد،امگا_6 دارند.
منبع:تغذیه در خانواده/انتشارات پیام نور
نسخه قابل چاپ | ورود نوشته شده توسط ریحانه در 1391/11/16 ساعت 12:48:00 ب.ظ . دنبال کردن نظرات این نوشته از طریق RSS 2.0. |