ریحانه
(حــوزه ریحـــانة النبی س ســــنـنـدج)
(حــوزه ریحـــانة النبی س ســــنـنـدج)
خواص سبزیجات-خواص میوه ها سبزیجات و سلامت - خواص خرمالو
هر یک از مواد معدنی فوق نقش مؤثری در سلامتی و تندرستی بدن ما دارند. اگرخرمالو به خوبی رسیده باشد، برای
کودکان نیز میوه ای مفید محسوب می شود و در رشد و نمو آنها مؤثر است. در ضمن خرمالو میوه اشتها آوری است.
کلسیم در رشد کودکان و حفظ انرژی برای بزرگسالان مؤثر است. آهن عنصر اصلی خون سازی ، و پتاسیم اشتها آور
و شستشو دهنده کلیه و کبد می باشد. این میوه در افراد مبتلا به نقرس و بیماری های کبد ی و کلیوی بسیار مؤثر
است.
موادقندی خرمالو شامل لوولز و گلوکز است و با آن که مقدار آن 20 درصد است، برای مبتلایان به بیماری قند ، زیان
بخش نیست.خرمالو حاوی مقدار زیادی پکتین است. پکتین یکی از انواع فیبرهای محلول در آب است که باعث کاهش
چربی های خون می شود.
اسیدهای موجود درخرمالو عبارتند از: اسید مالیک، اسید سیتریک و اسید تارتاریک. سلولز موجود درخرمالو به طور
نسبی کم است و از این نظر هضم آن آسان تر می باشد.
خرمالو دارای مقدار کمی تانن می باشد که گاهی ممکن است موجب یبوست شود.
همان طور که ذکر شد،خرمالو سرشار از ویتامینA است. چنانچه این ویتامین به مقدار کافی به بدن نرسد، نه تنها
قدرت بینایی را کم می کند، بلکه باعث شکننده شدن پوست، ناخن و موها می شود. همچنین در میزان هوش و
سلامت بدن نیز اختلال ایجاد می شود.
می توان از آب خرمالوبرای درمان زخم ها استفاده کرد. همچنین این میوه برای آفت دهان و گلودرد بسیار مفید است.
مصرف این میوه با ارزش به همه شما توصیه می شود.
نسخه قابل چاپ | ورود نوشته شده توسط ریحانه در 1393/08/27 ساعت 01:35:00 ب.ظ . دنبال کردن نظرات این نوشته از طریق RSS 2.0. |
1393/08/27 @ 02:51:37 ب.ظ
احمدي [عضو]
سلام علیکم
خداقوت
ممنون از نوشته مفیدتون
در پناه حق
به روزم و منتظر حضور سبزتون