ریحانه
(حــوزه ریحـــانة النبی س ســــنـنـدج)
(حــوزه ریحـــانة النبی س ســــنـنـدج)
مواد لازم:
سيرابي يك دست
برنج دو قاشق سوپخوري
كشك سه قاشق سوپخوري
نعنا خشك يك قاشق سوپخوري
روغن مايع دو قاشق سوپخوري
پياز يك عدد
سير دو حبه
آب هشت پيمانه
نمك، فلفل و زردچوبه به ميزان لازم
طرز تهيه
سيرابي را با آب ولرم كاملا شسته و با قيچي آشپزخانه به قطعات كوچك برش ميزنيم و درون قابلمه همراه با پياز خرد شده، سير و آب
روي حرارت قرار ميدهيم تا به مدت دو ساعت و سي دقيقه بپزد. درون تابهاي روغن ريخته و پس از داغ شدن نعنا، كشك و زردچوبه را
به آن افزوده و نصف پيمانه آب به آن اضافه ميكنيم و ميگذاريم يك جوش بزند. مواد را درون قابلمه سيرابي ريخته و به آن برنج، نمك و
فلفل را ميافزاييم و يك ساعت ديگر روي حرارت كم قرار ميدهيم تا كاملا پخته و جا بيفتد.
نسخه قابل چاپ | ورود نوشته شده توسط ریحانه در 1391/12/20 ساعت 12:54:00 ب.ظ . دنبال کردن نظرات این نوشته از طریق RSS 2.0. |