مثلث خامه ای

 

 مواد اولیه:

آرد

دو پيمانه

بيكينگ‌پودر و نمک

از هر کدام نصف قاشق مرباخوري

شکر

دو قاشق مرباخوري

پنير پيتزا

125 گرم (نصف پيمانه)

خامه

350 گرم (يك و نيم پيمانه)

شويد خردشده

يك قاشق غذاخوري

تخم‌مرغ

يك عدد

 طرز تهيه :

 آرد، شكر، نمك و بيكينگ‌پودر را با هم مخلوط بعد خامه را اضافه كرده و هم بزنيد. كمي از پنير را كنار گذاشته و بقيه را به مواد بالا اضافه

كرده با شويد و همه را با هم مخلوط كنيد. خمير را زياد ورز ندهيد و به صورت مستطيل روي ميز كار گذاشته و به شكل مثلث (سه

گوش) برش دهيد. روي آنها با قلم‌مو تخم‌مرغ زده و پنير باقي‌مانده را بپاشيد و در فر از قبل گرم شده با حرارت 200 درجه سانتي‌گراد به

مدت 20 دقيقه قرار دهيد تا پنيرها آب شده و طلايي شوند.

 

 

  • 5 stars
    نظر از: مدرسه علمیه الزهرا شهرستان قروه
    1391/12/09 @ 10:11:24 ق.ظ

    مدرسه علمیه الزهرا شهرستان قروه [عضو] 

    سلام خدا قوت
    دستور غذایی ساده و خوشمزه ای دوباره از این جور غذاها بزارید تو وبلاگتون با تشکر

نظر دهید

آدرس پست الکترونیک شما در این سایت آشکار نخواهد شد.

URL شما نمایش داده خواهد شد.
بدعالی
This is a captcha-picture. It is used to prevent mass-access by robots.