ریحانه
(حــوزه ریحـــانة النبی س ســــنـنـدج)
(حــوزه ریحـــانة النبی س ســــنـنـدج)
مواد اولیه:
آرد |
دو پيمانه |
بيكينگپودر و نمک |
از هر کدام نصف قاشق مرباخوري |
شکر |
دو قاشق مرباخوري |
پنير پيتزا |
125 گرم (نصف پيمانه) |
خامه |
350 گرم (يك و نيم پيمانه) |
شويد خردشده |
يك قاشق غذاخوري |
تخممرغ |
يك عدد |
طرز تهيه :
آرد، شكر، نمك و بيكينگپودر را با هم مخلوط بعد خامه را اضافه كرده و هم بزنيد. كمي از پنير را كنار گذاشته و بقيه را به مواد بالا اضافه
كرده با شويد و همه را با هم مخلوط كنيد. خمير را زياد ورز ندهيد و به صورت مستطيل روي ميز كار گذاشته و به شكل مثلث (سه
گوش) برش دهيد. روي آنها با قلممو تخممرغ زده و پنير باقيمانده را بپاشيد و در فر از قبل گرم شده با حرارت 200 درجه سانتيگراد به
مدت 20 دقيقه قرار دهيد تا پنيرها آب شده و طلايي شوند.
نسخه قابل چاپ | ورود نوشته شده توسط ریحانه در 1391/12/08 ساعت 08:57:00 ق.ظ . دنبال کردن نظرات این نوشته از طریق RSS 2.0. |
1391/12/09 @ 10:11:24 ق.ظ
مدرسه علمیه الزهرا شهرستان قروه [عضو]
سلام خدا قوت
دستور غذایی ساده و خوشمزه ای دوباره از این جور غذاها بزارید تو وبلاگتون با تشکر